България започна да развива автомобилната индустрия много късно, коментира по 

...
България започна да развива автомобилната индустрия много късно, коментира по 
Коментари Харесай

Любимир Станиславов: Колите - роботи ще направят много професии излишни

България стартира да развива автомобилната промишленост доста късно, разяснява по  Евронюз Любомир Станиславов от автомобилния клъстър и посочи:

" В съпоставяне с страни като Чехия, Унгария и Полша - поне с 15 години забавяне, спрямо Румъния - най-малко 10 години забавяне. За благополучие автомобилната промишленост се трансформира в световен мащаб, което трансформира бизнеса като цяло. Навлизането на идната огромна гражданска война при колите са самостоятелните коли или колите- роботи, както желаете можете да ги наречете.

Това ще направи още по-големи промени. Освен, че ще направи редица специалности непотребни, ще промени метода, по който ние ще употребяваме автомобила. В интервал от 5 до 15 години тези неща ще се случат. Имаме подготвени решения за самостоятелни коли. Но софтуера за самостоятелно шофиране ще бъде доста по-скъп от самата кола.

Въпреки множеството световни рецесии, се работи за развиването на автомобилната промишленост в България. Нашата цел е да притеглим колкото може повече и да помогнем на фирмите тук да се развиват сполучливо. 5-6 нови вложения се обрисуват в този бранш. "  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР